top of page

ONZE DIENSTEN

 

TCI Compiti biedt verschillende diensten aan. 

Nederlandse les wordt gegeven op verschillende niveau's. Alfabetisering, A1-A2 en B1-B2, ONA.

 De taalcursus A1-A2 ten behoeve van het inburgeringsexamen duurt 270 uur. Dit komt overeen met een gemiddeld schooljaar.

Per week zijn er drie contactmomenten van ieder 2,5 uur.  

De taalcursus B1-B2 ten behoeve van het Staatsexamen duurt ook 270 uur.

Tijdens de cursus wordt de cliënt goed voorbereid op de eindtoets. Voorafgaand aan deelname nodigen we u uit voor een intakegesprek. Hier bepalen we ook welk niveau van cursus het best bij de cliënt past.

TAALTRAINING NT2
 

 

Voor wie

​Een cursus Nederlands aan anderstaligen is bedoeld voor mensen die een andere moedertaal hebben en op een prettige, ongedwongen manier Nederlands willen leren. De cursisten hebben als doel het inburgeringsexamen of het Staatsexamen te doen na afloop van de cursus.De cursist wil goed Nederlands leren om zo optimaal te kunnen integreren in de Nederlandse samenleving.

 

 

Cursus

Alle cursussen duren 270 uur. Dit staat gelijk aan een gemiddeld schooljaar. Per week zijn er 3 lesmomenten van 2,5 uur. Dat is dus maar liefst 7,5 uur per week. 

De lessen zijn afwisselend van aard. Alle onderdelen komen aan bod: spreken, schrijven, luisteren en lezen. Ook zal er af en toe in de praktijk geoefend worden, door bv een winkel te bezoeken. 

 

 

 WIJ ONDERSCHEIDEN ONS DOOR CURSUSSEN OP LOCATIE TE GEVEN. WAAR VRAAG IS, CREËEREN WIJ AANBOD.

 

 

Tarieven 

Prijzen zijn opvraagbaar

Lesmateriaal en eventuele excursies zitten bij de prijs inbegrepen.

EXTRA

Om inburgeren ook echt inburgeren te laten zijn, zal TCI Compiti altijd contact zoeken met lokale organisaties die de cursisten kunnen bij staan in hun dagelijkse praktijk. Te denken valt aan het koppelen van cursisten aan taalmaatjes.

Mail ons:

info@compiti.nl

COACHING

Niet alle nieuwkomers hebben intensieve begeleiding nodig en zouden met een klein beetje hulp al enorm geholpen zijn. Voor deze leerlingen hebben we ook begeleiding in de vorm van coaching op maat.

De cliënt komt een uur per week naar TCI Compiti om te werken aan de specifieke hulpvraag. Hij kan zelfstandig thuis aan de slag met de tips en tricks die hij tijdens de coaching leert.

Ook studievaardigheden kunnen hier aangeleerd en geoefend worden.

 

Tarieven:

per uur € 45

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 INTENSIEVE TRAINING
 

 TCI Compiti biedt de mogelijkheid om iedere cursus in een versnelde versie te doen. Dit is uitermate geschikt voor hogeropgeleide mensen, die makkelijk leren.

Het gaat om een taaltraining van 4 dagdelen van 3 uur (12 uur per week) in een periode van 12 weken.

Er zijn 4 verschillende niveaus:

A1

A2

B1

B2

  

 

Tarieven:  

op aanvraag

Dit is inclusief lesboeken en studiemateriaal 

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

bottom of page